Konjac spagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Sokeriton
-
Kasvissyöjä
-
Ei allergeeneja
-
Vähärasvainen
-
Vähän hiilihydraatteja
Kuvaus
Konjac shirataki -spagetti on gluteenitonta ja vähäkalorista pastaa. Konjac-pastalla, toisin kuin perinteisellä pastalla, voit valmistaa terveellisiä aterioita ja noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa ruokavalioon tai yksinkertaisesti terveiden tapojen ylläpitämiseen.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi pikanuudeleina, jotta ne ovat valmiita syötäväksi.
Avaa pakkaus ja lisää kastike tai lisää pasta valmistamaasi reseptiin.
Niitä ei ole tarpeen selventää.
Huomio: pastan keittäminen ei muuta sen rakennetta. Tästä syystä voit tarvittaessa kypsentää sitä reseptisi tekemiseen tarvittavan ajan.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja säilytä enintään 3 päivää. Ei saa jäätyä
Ainesosat
Vesi, konjac-jauho glukomannaani (3,6%), stabilointiaine (E526).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo7 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.02 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.5 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu2.6 G
-
Proteiinit2 G
-
Suola0.07 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.