Konjac makaronia
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Vähärasvainen
Kuvaus
Naturitas Essentialsin konjac-makaroni, konjac-makaroni on vaihtoehtoinen konjac-jauhoista valmistettu pasta.
Ilmoitus
- Konjac on Amorphophallus sp. -kasvin mukula. Kiinassa viljeltyä ja jalostettua jauhoa saadaan sen juuresta, jota käytetään sitten makaronin valmistukseen.
- Vegaaninen, gluteeniton ja rasvaton tuote.
- Valettu paino: 300 g / Nettopaino: 400 g.
Osto-tila
Huuhtele pakkaus vedellä, valuta ja valmis tarjoiluun. Se voidaan yhdistää kastikkeiden kanssa, paistaa kasvisten kanssa, lisätä keittoon tai salaattiin.
*Tuotteen kypsentäminen ei muuta sen rakennetta tai väriä.
Varotoimet
Sisältää soijaa. Käytä glukomannaania runsaan veden kanssa välttääksesi tukehtumisvaaran ihmisillä, joilla on nielemisvaikeuksia tai jotka ottavat sen vähäisen nesteen kanssa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa auringonvalolta alkuperäispakkauksessaan.
Ainesosat
Puhdistettu vesi, konjac-jauho glukomannaani (3,5%), kaurakuitu, soijakuitu.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo14 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.6 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu5.2 G
-
Proteiinit0.33 G
-
Suola0.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.