Konjac Fettuccine
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Slender BIO Konjac Fettuccini tämä litteä nuudeli tavallisen pastan sijaan tarkoittaa, että maukkaita perheen suosikkeja, kuten sienistä ja pinaatista tehdyt kastikkeet, katkaravut ja chili ja jopa kevyt alfredo, ovat sallittuja
Ilmoitus
Terveellisten ruokien Slendier pasta-, nuudeli- ja riisivalikoimassa käytetään konjac-kasvista valmistettuja jauhoja, mikä tekee niistä huomattavasti vähemmän kaloreita ja hiilihydraatteja kuin vehnälajikkeissa.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa vain 3 nopeaa ja yksinkertaista vaihetta: Avaa tiiviste ja tyhjennä neste. Huuhtele hyvin juoksevan veden alla. Lisää pastakastikkeeseen, paista sekoitellen, keittoon tai salaattiin ja nauti
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa. Ei saa jäätyä.
Ainesosat
Konjac-jauho (5%), vesi.
Todistus
CN-BIO-141 EU:n ulkopuolinen maatalousRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo12 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu6.3 G
-
Proteiinit1 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.