kirjoitettu spagetti
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Täysjyväspagetti valmistetaan vain valituista raaka-aineista. Käytetty durumvehnä on 100 % italialaista alkuperää. Durumvehnästä jauhetaan pastan valmistukseen käytettävää täysjyväjauhoa.
Ilmoitus
Pastanvalmistusprosessille on ominaista hidas kuivuminen alhaisessa lämpötilassa, mikä mahdollistaa useimpien vehnän ravintoominaisuuksien ja maun säilymisen.
Tuloksena on laadukas pasta luomuviljelystä.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa 1 litra vettä ja 10 g suolaa 100 g tuotetta kohti. Suositeltu kypsennysaika 5-7 minuuttia.
Varotoimet
Se voi sisältää jäämiä muista gluteenia sisältävistä viljoista (speltti- ja khorasan-vehnä, ruis, ohra, kaura), soijaa ja seesamia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, tuuletetussa, kuivassa, puhtaassa ja hajuttomassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja lämmönlähteiltä.
Ainesosat
Luomu täysjyvä durum mannasuurimot.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo345 Kcal
-
Lipidirasvat2.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit65 G
-
Sokerit5 G
-
Ravintokuitu8.3 G
-
Proteiinit11 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.