Japanilainen tattari spagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Ei lisättyä suolaa
Kuvaus
100% Soba - Terrasanan japanilainen tattarispagetti on erittäin suosittu Japanissa. Ne on valmistettu 100 % tattarista ja ovat siksi 100 % gluteenittomia. Ne on aitoja japanilaisen pienen tuottajan valmistamia.
Ilmoitus
Soba on japaninkielinen sana tattarille. Tämä variantti on valmistettu 100 % tattarista ja on siksi myös 100 % gluteeniton. Erikoista, koska tattarinuudeleiden tekeminen elastisiksi on todella taidetta. Japanilainen nuudeleiden valmistajamme voi tehdä tämän paremmin kuin mikään muu. Japanilaiset syövät usein sobaa liemessä tai misokeitossa tai yhdistävät sen pieniin koristeisiin, kuten natto misoon, wakame sunomonoon ja muihin suolakurkkuihin.
Osto-tila
On suositeltavaa nostaa kattila runsaalla vedellä kiehuvaksi. Lisää soba ja keitä kypsäksi 5-6 minuuttia. Valuta siivilä ja huuhtele kylmällä vedellä.
Varastointiehdot
Avaamisen jälkeen säilytä ilmatiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (max. 20°C).
Ainesosat
Eco tattarijauhot.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo354 Kcal
-
Lipidirasvat3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit66.1 G
-
Sokerit1.1 G
-
Ravintokuitu5.9 G
-
Proteiinit12.8 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.