Iris Organic Spaghetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Durumvehnäspagetti, joka on valmistettu Italian IRIS-maatalousosuuskunnan kasvattamien valikoitujen viljojen sekoituksesta. Vehnäpasta on runsaasti proteiinia ja runsaasti kuitua. "Bronzo Trafilaturan" perinteinen menetelmä.
Osto-tila
Keitä runsaasti vettä (1 l/100 g pastaa). Kun se alkaa kiehua, lisää merisuolaa (1,5 g/l) ja sitten pasta. Sekoita vain kerran ja anna kiehua (kiehua) 7-8 minuuttia. Kun se on kypsää, lisää lasillinen kylmää vettä ja sammuta lämpö. Odota muutama sekunti ja valuta sitten siivilässä.
Lisää kuumaan kastikkeeseen ja kuullota 30 sekuntia.
Varotoimet
Gluteenijäämät: Soija ja johdannaiset
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
durumvehnän mannasuurimo*
*Luonnonmukainen maatalous
Todistus
IT-BIO-006Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo356 Kcal
-
Lipidirasvat1.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72.4 G
-
Sokerit2.6 G
-
Ravintokuitu2.8 G
-
Proteiinit11.5 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.