Galets
Säästä näillä paketeilla
Galets arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Galetit valmistetaan vain valituista raaka-aineista. Käytetty durumvehnä on 100 % italialaista alkuperää. Tuloksena on laadukas pasta luomuviljelystä.
Ilmoitus
Pastanvalmistusprosessille on ominaista hidas kuivuminen alhaisessa lämpötilassa, mikä mahdollistaa useimpien vehnän ravintoominaisuuksien ja maun säilymisen.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa 1 litra vettä ja 10 g suolaa 100 g tuotetta kohti. Suositeltu kypsennysaika 5-7 minuuttia.
Varotoimet
Se saattaa sisältää jäämiä muista gluteenia sisältävistä viljoista (speltti- ja khorasan-vehnä, ruis, ohra, kaura), soijaa ja seesamia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, tuuletetussa, kuivassa, puhtaassa ja hajuttomassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja lämmönlähteiltä.
Ainesosat
Luomukokonainen durumvehnä mannasuurimot.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo365 Kcal
-
Lipidirasvat1.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit74 G
-
Sokerit3.7 G
-
Ravintokuitu3.1 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.