Eco dicoccum spelttispagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Castagno Eco dicoccum spelttispagetti on ruokapasta, joka on valmistettu speltti Triticum dicoccumista, joka on kuivattu alhaisessa lämpötilassa. Ihanteellinen kasvissyöjille ja vegaaneille.
Osto-tila
On suositeltavaa kaataa kattilaan 1 litra vettä 100 g pastaa kohden ja 10 g suolaa ja kiehauttaa. Keitä 5 minuuttia (al dente) tai 7 minuuttia (hyvin kypsä). Valuta ja mausta maun mukaan.
Varotoimet
Saattaa sisältää gluteenia, soijaa, seesaminsiemeniä ja sinappia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Spelttijauho* Triticum dicoccum (100%).
(*) Luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat.
Todistus
IT-BIO-007
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo364 Kcal
-
Lipidirasvat2.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit73 G
-
Sokerit2.7 G
-
Ravintokuitu2.7 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.