Durumvehnäspagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Alce Nero Durum Wheat Spaghetti valmistetaan yksinomaan luomu täysjyvä durumvehnän mannasuurimot.
Ilmoitus
Mannasuurimo saadaan jauhamalla koko jyvä ilman raffinointia tai lisäyksiä. Dolomiittien lähdevedestä valmistettu mannasuurimoseos antaa sille ainutlaatuisen maun. Pasta on kuidun lähde, joka takaa kylläisyyden tunteen pitkäksi aikaa ja edistää suoliston hyvää toimintaa.
Varotoimet
Sisältää gluteenia. Saattaa sisältää: Muut gluteenia sisältävät viljat, soija, sinappi.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta.
Ainesosat
Luomu durumvehnän mannasuurimot, vesi.
Todistus
IT-BIO-009 Maatalous Italia
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo342 Kcal
-
Lipidirasvat1.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit66 G
-
Sokerit3.2 G
-
Ravintokuitu7.8 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.