BIO Vermicelli Konjac Nuudelit
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Slender Organic Konjac Vermicelli Noodles ohut nuudeli sopii täydellisesti Napoli-, pesto- ja Primavera-kastikkeisiin, mutta sitä ei ole tehty vehnästä, vaan konjacista. Tavallisen pastan vaihtaminen Slendier-lajikkeeseen säästää välittömästi 192 kaloria
Ilmoitus
Terveellisten pasta-, nuudeli- ja riisiruokien Slendier-sarjassa käytetään konjac-kasvista valmistettuja jauhoja, mikä tekee niistä huomattavasti vähemmän kaloreita ja hiilihydraatteja kuin vehnälajikkeissa.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa vain 3 nopeaa ja yksinkertaista vaihetta: Avaa tiiviste ja tyhjennä neste. Huuhtele hyvin juoksevan veden alla. Lisää pastakastikkeeseen, paista sekoitellen, keittoon tai salaattiin ja nauti
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa. Ei saa jäätyä.
Ainesosat
Konjac-jauho (5%), vesi.
Todistus
CN-BIO-141 EU:n ulkopuolinen maatalousRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo10 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu5 G
-
Proteiinit1 G
-
Suola0.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.