Basilika ja valkosipuli spagetti
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
La Finestra sul Cielon basilika- ja valkosipulispagetti on perinteinen 100 % italialainen pasta, joka on valmistettu luomu durumvehnän mannasuurimosta, valmistettu ja kuivattu alhaisessa lämpötilassa.
Ilmoitus
Ihanteellinen yhdistettäväksi peston tai minkä tahansa muun mausteen kanssa.
Osto-tila
Kypsennysaika 7-8 minuuttia (maun mukaan).
Varotoimet
Se sisältää gluteenia. Saattaa sisältää jäämiä munista, soijasta ja nilviäisistä.
Ainesosat
Durumvehnän mannasuurimo*, basilika* (2%), valkosipuli* (0,5%).
Todistus
IT-BIO-007 EU:n maatalousRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo350 Kcal
-
Lipidirasvat1.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit72 G
-
Sokerit2.5 G
-
Ravintokuitu2.5 G
-
Proteiinit12.1 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.