Kuorittu tattari
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Probios-kuorittua tattaria voi käyttää useiden reseptien pohjana: kasvisten kanssa paistettuna, keittoihin ja moniin muihin valmisteisiin, joita mielikuvituksesi ehdottaa!
Ilmoitus
Tattari (fagopyrum esculentum) on kukkiva kasvi, jonka alkuperä juontaa juurensa 8000 vuotta sitten, jolloin se kasvoi spontaanisti Tiibetissä, Siperiassa ja Mantsuriassa. Myöhemmin tataarit toivat sen Balkanille, ja sieltä se levisi kaikkialle Eurooppaan. Nimi Tattari (turkkilaisten ja saraseenien vehnä) on selkeä kunnianosoitus sen turkkilais-mongolialaiselle alkuperälle. Kokeile sitä keitettynä ja maustettuna vihanneksilla ja palkokasveilla.
Varotoimet
Ne voivat sisältää jäämiä seesaminsiemenistä, pähkinöistä, soijasta ja gluteenia sisältävistä viljoista (vehnä, ruis, ohra, kaura, speltti, khorasan kamut -vehnä).
Ainesosat
Tattari (Fagopyrum esculentum)
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo349 Kcal
-
Lipidirasvat3.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit61 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu10 G
-
Proteiinit13 G
-
Suola0 G
-
Ottelu254 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.