Tartari tattarijauhoja
250 G
Tatarin tattari tunnetaan erityisesti Aasiassa (Kiina, Nepal, Korea, Japani) runsaasta luonnollisista flavonoideista (rutiini, kversetiini).
Näytä kuvaus
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Tatarin tattari tunnetaan erityisesti Aasiassa (Kiina, Nepal, Korea, Japani) runsaasta luonnollisista flavonoideista (rutiini, kversetiini).Ilmoitus
Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä Ljubljanan yliopiston agronomian laitoksen kanssa. Tattari on kotoisin Itä-Tiibetin vuoristoalueilta sekä Yunnanista ja Sichuanista Kiinasta. Siinä on erityinen, miellyttävä ja hieman katkera maku. Se jauhetaan perinteisesti kivimyllyssä.Osto-tila
Tartar-tattarijauhoilla voimme valmistaa samanlaisia ruokia ja reseptejä kuin tavallisella tattarijauholla. Seos, jossa on 25 % tavallista tattarijauhoa, 25 % tattarijauhoa ja 50 % vehnäjauhoa, sopii erittäin miellyttävän makuisen leivän valmistukseen.Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.Ainesosat
100 % tatarista*. * Luomuviljelystä.
SKU: LP-0205109
KEC5SI47
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo335 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit75 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu6.3 G
-
Proteiinit8.5 G
-
SuolaG
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.