Saracenum täysjyvä tattarijauho
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
SARACENUM on uusi Sapore di Sole -sarja, joka on omistettu Italiassa kasvatetulle ja jalostetulle luomutattarille. Gluteeniton ja keliakille sopiva täysjyväjauho, joka on saatu italialaisesta tattarista kivijauhamalla.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi vaihtelevissa suhteissa pizzoccherin, tagliatellen ja lasagnen valmistukseen 50 %, leivän, pizzan ja focaccian valmistukseen 30 % sekä kakkujen, keksien ja kreppien valmistukseen, maun mukaan 10-100 %.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
täysjyvä tattarijauhoja.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo423 Kcal
-
Lipidirasvat44.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja6.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit4.9 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu1.8 G
-
Proteiinit2.5 G
-
Suola2.3 G
-
Kalium567 Mg
-
Rauta6 Mg
-
B1-vitamiini / tiamiini1 Mg
-
B2-vitamiini / riboflaviini0.378 Mg
-
B3-vitamiini / niasiini11.1 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.