Luomu tattarijauho
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Eco Tattarijauho on eräänlainen kasvista saatu jauho. Sitä käytetään usein korvikkeena muuntyyppisille jauhoille leivonnaisissa, ja se tarjoaa rikkaan, mantelimaisen maun.
Ilmoitus
Se on erinomainen biologisesti arvokkaiden kasviproteiinien lähde, koska siinä on kaikki välttämättömät aminohapot. Se auttaa ylläpitämään vakaata glukoositasoa, koska sillä on monimutkaisia tai hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä auttaa ehkäisemään ikääntymistä. Korkean kuitupitoisuuden ansiosta se auttaa säätelemään suoliston kauttakulkua ja tuottaa kyllästyvän vaikutuksen. Sillä on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia ja se auttaa säätelemään jännitystä.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi pannukakkujen, japanilaisten soba-nuudeleiden, muffinien, gofion, leipien ja keksien valmistukseen. Lisäksi se voi korvata muuntyyppisiä jauhoja monenlaisissa leivonnaisissa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä: gluteenia, soijaa, pähkinöitä, seesamia ja selleriä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomu vehnäjauho (100%).
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo346 Kcal
-
Lipidirasvat1.25 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.23 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit96 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit6.3 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.