Kokojyvävehnäjauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
100 % luonnontuote
Kuvaus
Intracma-täysvehnäjauho koostuu hiilihydraateista, proteiineista, lipideistä, vedestä ja kivennäisaineista, vaikka vehnäjauhon pääkomponentti on tärkkelys, joka vaikka se on veteen liukenematon alhaisessa lämpötilassa, turpoaa jyvässä, mikä edistää vehnäjauhon tuotantoa. leipää.
Ilmoitus
Vehnäjauhon ominaisuuksien ja etujen joukossa, joita vehnäjauho tarjoaa meille kaikissa lajikkeissaan, on huomattava, että se on runsaasti hiilihydraatteja sisältävä ruoka, sillä jokaisesta 100 grammasta 70 prosenttia on hiilihydraatteja, ja lisäksi sen kulutus antaa meille loistava ravintoaineiden, kuten proteiinien lähde, sekä luettelo kivennäisaineista, kuten rauta, kalsium, kalium, jodi, sinkki, magnesium tai natrium, vitamiinien, kuten B1-, B2-, B3- ja B5-ryhmän vitamiinien lisäksi, B6 tai B9 sekä E-vitamiini, rasvat ja sokerit.
Osto-tila
Sitä suositellaan kuluttajan maun mukaan.
Ainesosat
Kokojyvävehnäjauho.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo340 Kcal
-
Lipidirasvat1.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit70 G
-
Sokerit0.7 G
-
Ravintokuitu4.25 G
-
Proteiinit10 G
-
Natrium2 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.