BIO gluteeniton tattarijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Luomu
-
Bio-eco
Kuvaus
Nature & Cien tattarijauho on pseudovilja, jota suositellaan suolaisten ja makeiden reseptien valmistukseen. Se soveltuu maalaismaultaan leivän ja pannukakkutaikinan valmistukseen.
Ilmoitus
Tattarijauho, jossa on kaikki välttämättömät aminohapot ja kivennäisaineet, kuten seleeni, sinkki, mangaani, magnesium, kalsium, rauta, kupari, fosfori, kalium ja runsaasti B-ryhmän vitamiineja: B1, B2, B3, B5, B6 happo foolihappo. Mitä tulee lipideihin, ne ovat pääasiassa tyydyttymättömiä, ihanteellisia huonojen lipoproteiinien ja sepelvaltimoongelmien tapauksessa.
Osto-tila
Sitä suositellaan kulinaariseen valmistukseen kuluttajan maun mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä pakkauksessa mainittuun päivämäärään asti.
Ainesosat
Tattari jauhot.
Todistus
FR-BIO-001Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo355 Kcal
-
Lipidirasvat2.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit67 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu4.8 G
-
Proteiinit14 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.