tapioka jauhot
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Sokeriton
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Salud vivan tapiokajauho saadaan kuorimalla juuri, kuivaamalla ja jauhamalla, jolloin saadaan vehnäjauhoa muistuttavaa jauhetta. Tapiokajauho toimii parhaiten ruoanlaitto- tai leivinjauheena.
Ilmoitus
Useimpien ihmisten on helpompi sulattaa se, koska siinä on vähemmän puhdasta tärkkelystä. Jos sinulla on ongelmia kookos- tai pähkinäpohjaisten jauhojen käytössä, maniokki on loistava vaihtoehto gluteenittomaan leivontaan.
Koska se on täysin viljaton, se on hyvä vaihtoehto niille, joilla on gluteeni-intoleranssin tai herkkyyden oireita. Paras tapa käyttää maniokkijauhoja on täydentää sitä muilla ravintoainerikkailla elintarvikkeilla lisätäksesi reseptien kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita.
Voit esimerkiksi lisätä kuidun määrää resepteissä käyttämällä tapiokajauhoa yhdessä kuitupitoisten ruokien, kuten chian tai pellavansiementen, kanssa.
Osto-tila
Sitä suositellaan paistettujen tapiokajauhoreseptien, kuten brownien, keksien ja leipien, valmistukseen. Sitä voidaan käyttää myös suolaisissa ruoissa kastikkeiden sakeuttamiseen tai hampurilaisten muodostamiseen. Voit käyttää sitä resepteissä vehnäjauhojen korvikkeena ilman pitkiä puheita. Tapiokajauhoa voidaan käyttää suhteessa 1:1 korvaamaan muut jauhot, mukaan lukien vehnäjauho.
Ainesosat
Tapioka jauhot.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo358 Kcal
-
Lipidirasvat0.02 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.01 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit88.69 G
-
Sokerit3.35 G
-
Ravintokuitu0.9 G
-
Proteiinit0.19 G
-
Suola0.002 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.