Luomu valkoinen spelttijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Eco White Spelt Flour on vehnää, joka sisältää runsaasti proteiineja, kuitua ja B-vitamiineja, joka on erittäin helppo imeytyä.
Ilmoitus
Speltti on erilainen vehnä, jota pidetään kaikkien nykyisten vehnälajikkeiden alkuperänä, mutta viime vuosikymmenen aikana sen suosio on kasvanut dramaattisesti sen monien ravitsemuksellisten ominaisuuksien löytämisen ja gastronomisen käytön ansiosta. Tämä jauho sisältää valkuaisen ja lähes kaiken alkion, mikä säilyttää hyväksyttävät ravitsemukselliset ominaisuudet ja paremman sulavuuden.
Osto-tila
Valkoisista spelttijauhoista on suositeltavaa valmistaa kaikki reseptit, kuten vehnäjauhot, kuten kakut, leivät, keksit, muffinit, pastat ja paljon muuta. Eli sekä makeita että suolaisia reseptejä. Se on heikkolaatuista jauhoa, leivän valmistuksessa kannattaa sekoittaa vahvempiin jauhoihin ja saada korkeampia leipiä.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä seuraavista: soija, pähkinät, seesami, maito, selleri ja sinappi.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomu valkoinen spelttijauho (100%).
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo333 Kcal
-
Lipidirasvat2.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit70 G
-
Sokerit6.82 G
-
Ravintokuitu3.7 G
-
Proteiinit14 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.