Luomu täysspelttijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman lisäaineita
-
Bio-eco
Kuvaus
Eco Whole Wheat Spelt Flour on vehnälajike, jota keho sietää parhaiten. Kohtalaisen kaloripitoinen, siinä on korkeampi proteiinipitoisuus kuin tavallisessa vehnässä.
Ilmoitus
Niiden hiilihydraatit ovat enimmäkseen monimutkaisia ja niihin liittyy runsaasti kuitua, minkä vuoksi niillä on alhainen glykeeminen indeksi, eli niiden assimiloituminen kehossa on hidasta ja progressiivista, mikä tarjoaa pitkäaikaista energiaa. Vähärasvainen, enimmäkseen kertatyydyttymätön, sen muut komponentit sisältävät B- ja E-ryhmän vitamiineja; mineraalit, kuten magnesium, mangaani, fosfori, rauta, kupari, sinkki, seleeni tai kalium ja fytokemialliset yhdisteet, jotka tekevät siitä erittäin suositeltavan viljan.
Osto-tila
On suositeltavaa sisällyttää se sekä makeisiin että suolaisiin resepteihin. Jos haluat tehdä leipää, on suositeltavaa yhdistää se vahvempaan jauhoon. Sen käyttö pizzataikinoissa, empanadoissa, crepeissä, keksissä tai kakuissa ei ole vaikeaa ja tarjoaa herkullisia tuloksia, syviä makuja, kuten vuosia sitten.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä: soija, pähkinät, seesami ja selleri.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
Luomu täysspelttijauho (100%).
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo308 Kcal
-
Lipidirasvat1.8 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit55 G
-
Sokerit6.8 G
-
Proteiinit12.5 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.