Eco täysspelttijauhot
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Speltti on vehnälajike, jota on viljelty 7000 vuotta ja jota ei ole muunnettu yhtä paljon kuin tavallista vehnää. Sille on ominaista se, että se on helpompi sulattaa ja koska se aiheuttaa yleensä vähemmän allergioita kuin jälkimmäinen, ja speltti sisältää korkeamman proteiinipitoisuuden.
Ilmoitus
Proteiinit edistävät: -Lihasmassan lisäämistä -Lihasmassan säilyttämistä -Luiden pysymistä normaaleissa olosuhteissa. -Alkuperämaa: Saksa.
Osto-tila
Spelttijauhoilla voit tehdä täsmälleen samat valmisteet kuin vehnällä, korvaamalla sen ongelmitta. Spelttijauhojen maku on hieman maukkaampi. Täysspelttijauhoista leivonnassa suositellaan spelttihapantaikinan (tai käymisen) käyttöä hiivan lisäksi: leivissä, pizzassa, empanadoissa jne.
Varotoimet
Se sisältää gluteenia. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä (alle 18ºC), kuivassa, auringonvalolta suojattuna ja maasta erillään. Käytä mieluiten ennen pakkaukseen merkittyä päivämäärää.
Ainesosat
Täysspelttijauho*. * Luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-020-CV
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo378 Kcal
-
Lipidirasvat2.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit70 G
-
Sokerit6.8 G
-
Ravintokuitu10 G
-
Proteiinit14 G
-
Suola0.008 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.