Gluteeniton valkoinen riisijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Deyalet Gluteeniton valkoinen riisijauho on tarkoitettu erityisesti kaikille keliakiaa, gluteeni-intoleranssia tai vehnätöntä ruokavaliota tai painonhallintaruokavalioita sairastaville.
Ilmoitus
Se voi olla hyvin leveä, koska se voidaan yhdistää kaikenlaisiin jauhoihin, mikä antaa taikinalle koostumuksen ja hienouden, kuten riisileipien kanssa. Ei ole suositeltavaa käyttää sitä kovin suurina määrinä muihin jauhoihin verrattuna. Sen neutraali maku yhdistyy hyvin maidon ja pähkinöiden kanssa. Se imee vähemmän öljyä kuin muut jauhot, minkä vuoksi sitä käytetään keittiössä jauhotukseen sekä taikinoiden ja tempurojen valmistukseen.
Osto-tila
Sen käyttöä suositellaan gluteenittomissa leipomoissa, leivonnaisissa ja pikkuleipissä, se voi olla hyvin laajaa, koska sitä voidaan yhdistää kaikenlaisiin jauhoihin, mikä antaa taikinoille koostumuksen ja hienouden, kuten riisileipäissä.
Ainesosat
Riisijauho (100%).
Ravintosisältötaulukko
-
varten
-
Lipidirasvat1.5 %
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit79 %
-
Sokerit1.3 %
-
Ravintokuitu0.5 %
-
Proteiinit7 %
-
Suola0.07 %
-
Tärkkelys77.7 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.