BIO riisijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Sokeriton
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomuviljelystä peräisin oleva riisijauho sopii ihanteellisesti puuron, kerman, leivonnaisten ja leivonnaisten valmistukseen.
Ilmoitus
Riisijauho on ihanteellinen vehnäjauhon korvike. Se säilyttää samat ravitsemukselliset ominaisuudet kuin vehnä, johon on lisätty riisin ominaisuuksia. Näitä jauhoja käytetään lukemattomien ruokien valmistukseen, erityisesti leipien, keksien, taikinoiden, tamalien, tortillojen, pastan, kevätrullien valmistukseen, kastikkeiden, liemien jne.
Osto-tila
On suositeltavaa tehdä bechamel tai puuroa. Ihanteellinen tempurojen valmistukseen. Sitä voidaan käyttää myös kakkujen ja leipien valmistukseen sekoittamalla siihen useampaan leipäjauhoon (ruis, speltti, maissi, vehnä jne.).
Ainesosat
Eco-riisijauho (100%), riisijauho.
Todistus
ES-ECO-002-CM
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo342 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.001 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit78.3 G
-
Sokerit0.75 G
-
Ravintokuitu0.9 G
-
Proteiinit6.77 G
-
Suola0.025 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.