Manteli jauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Ei lisättyä sokeria
Kuvaus
Dayelet-mantelijauho on sekoitus kahden tyyppisiä premium-jauhoja, puoli Marcona ja toinen puoli Feragnes. Se on kokonainen, jalostamaton tai modifioitu.
Ilmoitus
Mantelijauho saadaan luonnonmukaisesti jauhamalla molempia mantelityyppejä, jotka ovat norsunluunvalkoisia rakeisia jauheita. Sen korkea luonnollinen laatu tekee välttämättömäksi parantaa kaikkien jalostettuihin valkoisiin jauhoihin perustuvien taikinoiden makua ja ravintoarvoa. Eri komponentteineen se tarjoaa erinomaiset ravitsemukselliset ominaisuudet ja siksi se on tarkoitettu erityisesti kaikille ihmisille yleensä, vanhuksille, fyysisesti uupuneille, urheilijoille ja erityisesti vehnättömällä ruokavaliolla, runsaasti proteiinia, vähähiilihydraattista ja painoa noudattaville. ohjata.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi kaikenlaisissa leipomo- ja konditoriaresepteissä suhteellisen suurina määrinä, korvaamalla valkoiset jauhot 10 %:sta 20 %:iin. Sen kuitupitoisuus on huomattava, joten reseptin veden tai nesteiden määrää kannattaa aina lisätä noin 5 %.
Ainesosat
Marcona mantelijauhot, Ferragnes
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo560 Kcal
-
Lipidirasvat47 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja4.07 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit15 G
-
Sokerit2.7 G
-
Ravintokuitu8.2 G
-
Proteiinit22 G
-
Suola0.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.