Bio keto mantelijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Keto
-
Bio-eco
Kuvaus
Dresanvi KETO -mantelijauho saadaan yksinomaan luomuviljelyn kuorituista manteleista. Se on korkeakuituinen tuote, joka on tärkeä kalsiumin ja raudan lähde.
Vaihtoehto vehnäjauholle
Mantelijauho on kelvollisin vaihtoehto korvata vehnäjauho missä tahansa keto-reseptissä. Ottaen huomioon, että vehnäjauho on kielletty ketogeenisellä ruokavaliolla sen korkean hiilihydraattipitoisuuden vuoksi.
Ilmoitus
- Se on terveellisten rasvojen ja antioksidanttien lähde.
- Kasviproteiinien lähde.
- Se voidaan keittää/paistaa tai käyttää raakana minkä tahansa ruoan ripottelemiseen.
- Matala glykeeminen indeksi ja hiilihydraatit.
Osto-tila
- Mantelijauhossa on korkea kuitupitoisuus, minkä ansiosta se imee enemmän nestettä (jopa kaksi kertaa enemmän kuin muut jauhotyypit), joten joudumme lisäämään nesteen määrää reseptissä (10–20 % enemmän).
- Se sopii mainiosti makeisten valmistukseen: sokerikakkua, kakkuja, leivonnaisia, keksejä, leipää.
- Käytetään laajasti voiteiden tai soseen rikastamiseen.
- Ihanteellinen lisäämään teelusikallinen smoothieihin, jogurtteihin, kulhoihin.
- Täydellinen kosketus ripottelemaan jälkiruokiin, aamiaisiin.
- Se voidaan lisätä kotitekoiseen granolaan.
Varastointiehdot
On välttämätöntä säilyttää se viileässä ja kuivassa paikassa.
Ainesosat
kuorittua mantelijauhoa*
*Luomuviljelystä
Todistus
ES-ECO-016-CL
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.