LUOMU violetti maissijauho
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Ecoidees ORGANIC Purple Corn Flour on maissilajike, joka on kotoisin Andeilta. Se saa erityisen värinsä ja ravitsemukselliset ominaisuudet sen suuresta rikkaudesta antosyaaneissa, purppuranpunaisessa pigmentissä, jota löytyy esimerkiksi mustikoista, aroniasta ja mustaherukoista ja jonka hyödyt tunnustetaan yksimielisesti luonnollisessa terveydessä.
Ilmoitus
Purppuranväristen maissijauhojen yhdistäminen erilaisiin kulinaarisiin valmisteisiin mahdollistaa antosyaanien päivittäisen kulutuksen lisäämisen samalla kun monipuolistaa reseptejä. Kaikki samalla kun tutustut Andien perinteisiin valmisteisiin ja haemme inspiraatiota uusista aineksista luovaan ruoanlaittoon. Perussa se on perinteisten reseptien, kuten chicha morada (purppuramaissista, ananaksesta ja kvittenistä valmistettu juoma), mazamorra morada (puuro, johon lisätään tuoreita ja kuivattuja hedelmiä) perusta. Paikalliset väestöt käyttävät tätä maissia myös leivän, tortillojen, sorbettien ja erilaisten jälkiruokien valmistukseen. Sen sisältämiä pigmenttejä käytetään myös ruokien luonnolliseen värjäämiseen.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.