Luomukastanja- ja tiikepähkinäkakku
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Tehty ranskassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Ma Vie Sans Glutenin luomukastanja- ja tiikeripähkinäkakku on pehmeä kakku. jossa yhdistyvät kastanjan tyypillinen maku ja tiikeripähkinöiden makeus.
Osto-tila
On suositeltavaa tarjota seuraavat ainekset: 60 ml maitoa tai kasvisjuomaa, 50 g voita tai margariinia, 3 kokonaista munaa.
Valmistautuminen :
1) Kuumenna uuni 180 asteeseen.
2) Kaada seos salaattikulhoon ja lisää maito, sulatettu voi ja munat.
3) Sekoita käsivispilällä tai sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan.
4) Kaada aiemmin voideltuun muottiin ja kypsennä 20 minuuttia 180°C:ssa ja sitten 10-20 minuuttia 160°C:ssa.
Varastointiehdot
Säilytä kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.
Ainesosat
Luomu vaalea ruokosokeri, luomu valkoinen riisijauho, luomu kastanjajauho (14,5%), luomu tiikripähkinäjauho (12%), luomu leivinjauhe (luomu perunatärkkelys, kaliumtartraatit, natriumkarbonaatit).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo371 Kcal
-
Lipidirasvat3.8 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit77 G
-
Sokerit42 G
-
Ravintokuitu6.2 G
-
Proteiinit4 G
-
Suola0.7 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.