Luomu tiikeripähkinäjauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Tiikeripähkinä on välimeren ruohomaisen kasvin, tiikripähkinän, hedelmä. Muinaisista ajoista lähtien ruokavaliossa perinteisesti käytetty pähkinäruoho on arvostettu runsaskuituisen mukulansa vuoksi, ja saksanpähkinäruohojauhoa saadaan jauhamisen jälkeen.
Ilmoitus
Tiikeripähkinäjauho ei aiheuta intoleranssiriskiä koostumuksensa vuoksi.
Runsaasti kasvisproteiineja, kivennäisaineita, hivenaineita (kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja fosforia), mutta myös välttämättömiä rasvahappoja sisältävä tiikripähkinäjauho on ihanteellinen ruoanlaittoon.
Magnesiumin ja kalsiumin lähde, sen tiedetään myös ylläpitävän suolistoflooran tasapainoa ja edistävän suoliston hyvinvointia.
Se on myös runsaasti antioksidantteja, sisältää E-vitamiinia ja rutiinia.
Osto-tila
Suositellaan gluteenittomien jälkiruokavalmisteiden pohjaksi. Makeissa resepteissäsi kakkujen, piirakkapohjan, keksien, murujen, mutta myös suolaisen gluteenittomien kastikkeiden tai keittojen sakeuttamiseen. Voit nauttia sen myös raakana, esimerkiksi myslinä tai kompottina.
Ainesosat
100 % luomu täyspähkinäjauho (Cyperus esculentus).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.