Luomu kastanjajauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Celnat Chestnut Flour antaa resepteillesi hienovaraisen maun. Voit valmistaa leipää myös sekoittamalla kastanjajauhoja muihin jauhoihin.
Ilmoitus
Celatin luomukastanjajauhoa käytetään herkullisten jälkiruokien, kakkujen, keksien ja makeisten valmistukseen. Se antaa taikinalle tasaisuutta. Tämä jauho sisältää runsaasti kuitua, kalsiumia, proteiinia, rautaa, kivennäisaineita, vitamiineja, kaliumia ja on myös vähän rasvaa.
Osto-tila
Suosittelemme 1/3 kastanjajauhoa 2/83 vehnä- tai spelttijauhoon.
Ainesosat
Kastanja jauhot.
Todistus
FR-BIO-01 MAATALOUS RANSKA
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat4.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit64.8 G
-
Sokerit24.9 G
-
Ravintokuitu12.9 G
-
Proteiinit6.2 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.