Luomu gluteeniton kakkuhiiva
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Nat-Ali leivinjauhetta käytetään suolaisten ja makeiden leivonnaisten taikinan nostamiseen.
Gluteeniton ja fosfaattiton.
Ilmoitus
Taikina kohoaa ainesosien yksinkertaisen luonnollisen reaktion seurauksena, kun ne asetetaan tiettyihin kosteus- ja lämpöolosuhteisiin. Natriumbikarbonaatti saa taikinan kohoamaan vapauttamalla hiilidioksidia. Viinihappo aktivoi hiilidioksidin vapautumisen; sitä saadaan tislaamon viinisakasta ja puristejäännöksestä. Maissitärkkelys, neutraali pohja, säilyttää jokaisen ainesosan ominaisuudet. Leivinjauhetta käytetään suolaisten ja makeiden leivonnaisten taikinoiden nostamiseen. Taikinan kohottaminen tapahtuu ainesosien yksinkertaisella luonnollisella reaktiolla, kun ne asetetaan tiettyihin kosteus- ja lämpöolosuhteisiin.
Osto-tila
Suositeltu annostus: 2 teelusikallista 250 g:lle jauhoja.
Kuivasekoita leivinjauhe osaan jauhoista, jotta se jakautuu paremmin.
Varastointiehdot
Säilytä jauhe huoneenlämmössä kuivassa paikassa.
Ainesosat
Maissitärkkelys*, nostatusaineet: natriumbikarbonaatti, viinihappo.
* Luomuviljelytuotteet.
Todistus
FR-BIO-01
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.