NAT-ALI
Luomu gluteeniton kakkuhiiva
1,71 €
Tarvitsetko apua?

Luomu gluteeniton kakkuhiiva

50 G jauhetta
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Nat-Ali leivinjauhetta käytetään suolaisten ja makeiden leivonnaisten taikinan nostamiseen. Gluteeniton ja fosfaattiton.
Näytä kuvaus
1,71 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Ilman gluteenia
  • Bio-eco

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (0)

Kuvaus

Nat-Ali leivinjauhetta käytetään suolaisten ja makeiden leivonnaisten taikinan nostamiseen.

Gluteeniton ja fosfaattiton.

Ilmoitus

Taikina kohoaa ainesosien yksinkertaisen luonnollisen reaktion seurauksena, kun ne asetetaan tiettyihin kosteus- ja lämpöolosuhteisiin. Natriumbikarbonaatti saa taikinan kohoamaan vapauttamalla hiilidioksidia. Viinihappo aktivoi hiilidioksidin vapautumisen; sitä saadaan tislaamon viinisakasta ja puristejäännöksestä. Maissitärkkelys, neutraali pohja, säilyttää jokaisen ainesosan ominaisuudet. Leivinjauhetta käytetään suolaisten ja makeiden leivonnaisten taikinoiden nostamiseen. Taikinan kohottaminen tapahtuu ainesosien yksinkertaisella luonnollisella reaktiolla, kun ne asetetaan tiettyihin kosteus- ja lämpöolosuhteisiin.

Osto-tila

Suositeltu annostus: 2 teelusikallista 250 g:lle jauhoja.

Kuivasekoita leivinjauhe osaan jauhoista, jotta se jakautuu paremmin.

Varastointiehdot

Säilytä jauhe huoneenlämmössä kuivassa paikassa.

Ainesosat

Maissitärkkelys*, nostatusaineet: natriumbikarbonaatti, viinihappo.

* Luomuviljelytuotteet.

Todistus

FR-BIO-01

SKU: LP-0140066
BBFUFKRX35S

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.