Kasvatettu vehnä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ecocert
Kuvaus
Priméalin Lev'blé on hapantaikina, joka on valmistettu vehnästä, joka on jauhettu jauhoiksi, sitten hydratoitu ja fermentoitu. Tässä hapantaikinassa yhdistyvät luomuhapantaikinan (tuoksu + rakenne + maku + leivän pidempi säilyvyys) ja hiivan (taikinan hyvä kehitys) edut.
Ilmoitus
Priméal on johtava luomukaupoissa myytävien kuivien päivittäistavaratuotteiden luomumerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman suolaisia ja makeita päivittäistavaratuotteita. Se käyttää ranskalaisilta alueilta peräisin olevia ainesosia varmistaen samalla paikallisen valmistuksen ja pakkaamisen Ardèchessa, mikä takaa osaamisemme ranskalaisen laadun.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa se käsin 750 g:n leivästä: 1- Sekoita 500 g jauhoja (mieluiten kevyitä tai biiseja), 21 g Lev'Bléä (= 2 pyöreää ruokalusikallista), 8 g suolaa (= 2 teelusikallista) ja 300-320 ml haaleaa vettä. 2 - Vaivaa kerran. 3- Anna levätä 30 minuuttia kannellisessa salaattikulhossa noin 22°:n lämpötilassa. 4- Ota taikina uudelleen ja poista leipäsi muodostunut ilma kevyesti. 5- Anna sen levätä uudelleen (pohjustusvaihe) 60–90 minuuttia. 6 Laita kuumaan uuniin (220–230 °C) noin 45 minuutiksi. Leipäkoneessa: Kaada ainekset kulhoon ja noudata täysjyväleipäohjelmaa.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen sulje pussi tiiviisti ja säilytä suojassa kosteudelta.
Ainesosat
Kuivattu ja devitalisoitu vehnähapantaikina.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo377 Kcal
-
Lipidirasvat2.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit66.2 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu7.3 G
-
Proteiinit19.2 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.