Luomu johanneksenleipäjauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Mandole Eco Algarroba Flour on keliaakikoille sopiva jauho. Johanneksenleipäpuu sisältää runsaasti kuitua, ja se hyödyttää suolistoflooraa lisäämällä laktobasilleja. Se on erittäin runsaasti tanniineja, voimakas luonnollinen antioksidantti.
Ilmoitus
Johanneksenleipäpuu on energiaruokaa, sillä se sisältää 50 % luonnollista sokeria ja 10 % proteiinia. Siemenet sisältävät runsaasti liukoista kuitua, mikä helpottaa ruoansulatusta. Se on täydellinen vaihtoehto ihmisille, jotka eivät voi tai halua juoda kaakaota.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi sakeuttamisaineena joidenkin elintarvikkeiden valmistuksessa. Sitä voidaan käyttää kaakaon korvaamiseen suklaan valmistuksessa. Sekoitettu karpalomehun kanssa munuaisten toiminnan stimuloimiseksi.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Paahdettua johanneksenleipäjauhoa.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo231 Kcal
-
Lipidirasvat1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.25 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit45 G
-
Sokerit30 G
-
Ravintokuitu15 G
-
Proteiinit3 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.