Eko johanneksenleipäjauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei allergeeneja
-
Bio-eco
-
Bpa ilmainen
Kuvaus
Ekojohanneksen jauho tulee johanneksenleipäpuun hedelmistä, palkokasvien perheestä ja sitä kasvatetaan Välimerellä.
Ilmoitus
Tätä tuotetta käytetään makeutusaineena ja suklaan korvikkeena. B6-vitamiinin ja raudan lähde.
Runsaasti kuitua, riboflaviinia (B2), kalsiumia ja kaliumia.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi ruoanlaitossa, leivontaan, mysliin, leipomotuotteisiin, kastikkeisiin, kermoihin ja smoothieihin lisäämiseen. Ihanteellinen jälkiruokien valmistukseen suklaan korvikkeena.
Ainesosat
Johanneksenleipäjauho*.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-020-CV
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo286 Kcal
-
Lipidirasvat0.48 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.12 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit44 G
-
Sokerit30 G
-
Ravintokuitu43.8 G
-
Proteiinit4.61 G
-
Suola0.035 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.