Punainen Miso-keitto Wakame-merilevällä
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman laktoosia
-
Luomu
-
Vähärasvainen
-
Bio-eco
Kuvaus
Biográn Red Miso Soup with Wakame Seaweed on japanilaisen keittiön peruslisäke, joka tarjoillaan aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Se on yleensä valkoisen riisin mukana.
Ilmoitus
Talvella se yleensä seuraa kylmiä ruokia, kuten sushia. Tämän tyyppistä keittoa tai liemeä käytetään yleensä virkistävänä aineena vilustumisen aikana. Sitä juodessa on tavallista tarjoilla pienissä lakatuissa kulhoissa juotavaksi suoraan niistä ilman lusikkaa, vaikka kiinteät ainekset syödään puikoilla.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa consommé, lämmittää vesi kiehumispisteeseen. Lisää 1 kulhoon yhden pussin sisältö ja lisää hieman kuumaa vettä sekoittaen, jotta ei muodostu kokkareita. Lisää loput kuumasta vedestä. Mitä tulee keittoihin, tee mitä haluat ja kun aiot tarjoilla, lisää yksi kirjekuori per henkilö ja sekoita.
Varotoimet
Valmistettu tehtaassa, jossa käytetään maitotuotteita, munia, gluteenia, soijaa, seesamia, pähkinöitä ja selleriä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Wakame-merilevä, Miso Red Powder.
Todistus
ES-ECO-019-CTRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo227.4 Kcal
-
Lipidirasvat2.89 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.52 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit40.26 G
-
Sokerit31.12 G
-
Ravintokuitu5.64 G
-
Proteiinit7.27 G
-
Suola8.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.