Julianne keitto
Tuotearvot
-
Ei lisättyä suolaa
Kuvaus
Int-Salim julienne-keitto on sekoitus kuivattuja vihanneksia keiton valmistukseen.
Osto-tila
Suositellaan yhdelle ruoalle: keitä 1/2 litraa vettä, kaksi ruokalusikallista Juliana-keittoa ja anna kiehua 15 minuuttia. Mausta maun mukaan. Herkullisia keittoja voi valmistaa myös lisäämällä riisiä, keittotahnaa jne.
Varotoimet
Se saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, soijasta, seesamista ja gluteenia sisältävistä viljoista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Matalassa lämpötilassa kuivatut kasvikset ja vihannekset: porkkana, sipuli, palsternakka, purjo, valkokaali, persilja ja sellerinlehdet.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo225 Kcal
-
Lipidirasvat2.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja19.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit59.9 G
-
Sokerit3.7 G
-
Ravintokuitu3 G
-
Proteiinit11.73 G
-
SuolaG
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.