Hasselpähkinä sose
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Tehty ranskassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Jean Herven hasselpähkinäsose on erittäin mielenkiintoinen ravintolähde ja erittäin hyvä lisä kasvisruokavalioon. Se sopii kaikille, nuorille ja vanhoille.
Sitä voidaan levittää ohuena kerroksena leivän päälle, mutta se sopii hyvin myös kulinaarisiin ruokiin, lähinnä jälkiruokiin.
Ilmoitus
Puun päällä kuivaamisen jälkeen hasselpähkinät jauhetaan myllynkivellä. Tämän kuivausmenetelmän ansiosta tyydyttymättömät rasvahapot säilyvät. Pienet kuoret ja rikkoutuneet palaset poistetaan seulomalla.
Osto-tila
On suositeltavaa laimentaa yksi ruokalusikallinen hasselpähkinäsosetta kahdella ruokalusikallisella vedellä. Lisää lusikallinen etikkaa tai sitruunamehua, lusikallinen soijakastiketta (Tamari) ja hienonnettuja aromaattisia yrttejä.
Ainesosat
Hasselpähkinät Italiasta.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo693 Kcal
-
Lipidirasvat63.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja5.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.5 G
-
Sokerit5 G
-
Ravintokuitu8.6 G
-
Proteiinit16.4 G
-
Suola0.05 G
-
Ottelu330 Mg
-
Kalium707 Mg
-
Magnesium238 Mg
-
Kupari1.7 Mg
-
Mangaani1.5 Mg
-
E-vitamiini17.5 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.