Galicialainen liemi perinteinen resepti Porto Muiños
Kuvaus
Galician liemen perinteinen resepti Porto Muiños Porto Muiñosista on valmistettu perinteisellä Costa da Morten reseptillä.
Ilmoitus
Se on laatutakuulla varustettu tuotemerkki, joka tuo Galician merilevän ruokapöytään Luonnollinen merilevä, Galician rannikolta. Kestävä manuaalinen viljely ja sadonkorjuu ekologisella sertifikaatilla. Saatat ihmetellä, mitä tyypillinen galicialainen resepti, jolla ei ilmeisesti ole mitään tekemistä meren kanssa, tekee täällä. No, se näyttää paljon, me rannikolla asuvat galicialaiset emme ymmärrä kylmiä päiviä merellä ilman hyvää liemilautasta kehon lämmittämiseen.
Osto-tila
Suositellaan lämmittämistä kattilassa: Kaada purkin sisältö kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lämmitä mikroaaltouunissa: Kaada tölkin sisältö ei-metalliseen astiaan ja kypsennä 3-5 minuuttia tehosta riippuen.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja maidosta ja johdannaisista (mukaan lukien laktoosi)
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 24 tunnin kuluessa.
Ainesosat
Liemi (valmistettu vedestä, lihasta ja sianlihasta sekä suolasta), perunat (21 %), nauris topit (12 %), valkoiset pavut (8 %) ja chorizo (laiha sianliha ja pekoni, suola ja mausteet)
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo69 Kcal
-
Lipidirasvat5.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.4 G
-
Sokerit0.5 G
-
Proteiinit3.3 G
-
Suola0.49 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.