Sekoitus leipää, pizzaa ja focacciaa varten - tattarilla ja durralla
Kuvaus
Probiosin sekoitus leipää, pizzaa ja focacciaa - tattarilla ja durralla on upouusi sekoitus luomujauhoja suolaisten reseptien valmistukseen.
Ilmoitus
Resepti sisältää tattaria ja durraa, jotka antavat valmisteelle maalaismaisemman maun ja tekevät siitä kuidun lähteen. Seos on taatusti gluteeniton, maidoton ja kananmunaton, ja sen korvaa terveydenhuoltojärjestelmä. Valmistetta voidaan käyttää myös käytännöllisen leipäkoneen kanssa. Saatavana myös sekoitus kakkuja ja keksejä varten, erittäin helppokäyttöinen ja takaa todellisen kokin lopputuloksen!
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi suolaisten gluteenittomien reseptien valmistukseen.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo347 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit78 G
-
Sokerit2.8 G
-
Ravintokuitu5 G
-
Proteiinit5.5 G
-
Suola1.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.