Gluteenittomat maissitortillat
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
-
Ei palmuöljyä
Kuvaus
Nagualin gluteenittomat maissitortillat valmistetaan päivittäin nixtamaloiduista ja ei-GMO-valkoisista maissijauhoista. Ne erottuvat erinomaisesta makustaan ja joustavuudestaan, jotka ovat erittäin tärkeitä aitoja meksikolaisia ruokia valmistettaessa. Sen käsintehty tuotanto ja huolellinen ainesosien valinta takaavat korkealaatuisen tuotteen.
Osto-tila
On suositeltavaa lämmittää molempia puolia parilalla tai paistinpannulla (ilman öljyä) 10 sekuntia molemmilta puolilta tai kunnes ne palautuvat joustaviksi.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä, aina alle 25°C. Avattuaan säilytä jääkaapissa tiiviisti suljetussa pussissa.
Ainesosat
Nixtamalized valkoinen maissijauho (52%), vesi (45%), stabilointiaine (ksantaanikumi), suola, säilöntäaine (natriumpropionaatti).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo235 Kcal
-
Lipidirasvat3.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit43 G
-
Sokerit1.2 G
-
Ravintokuitu5.7 G
-
Proteiinit4.2 G
-
Suola1.38 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.