NAT-ALI
Fermentti sekoitettuun jogurttijälkiruoaksi
3,79 €
Tarvitsetko apua?

Fermentti sekoitettuun jogurttijälkiruoaksi

2 kirjekuorta - 6G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Jogurtin kaksi hyödyllistä bakteeria ovat Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus. Molemmat toimivat symbioosissa muuttaakseen maidon jogurtiksi yli 40 °C:n lämpötilassa. Kaksinkertaisesta annospussista voit valmistaa 8 125 ml:n jogurttia.
Näytä kuvaus
3,79 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Ilman gluteenia
  • Ecocert
  • Bio-eco
  1. Julkaistu 1.9.2024

    Tilaan myös useita kertoja. Se on erinomaista.

    Também encomendo várias vezes. É excelente.

    Käännetty: naturitas.pt

    Näe alkuperäinen

Fermentti sekoitettuun jogurttijälkiruoaksi arvostelua

Perustuu 1 arvostelu

  1. 5 tähdet
    1
  2. 4 tähdet
    0
  3. 3 tähdet
    0
  4. 2 tähdet
    0
  5. 1 tähti
    0

Kuvaus

arvostelut (1)

Kysymykset ja vastaukset (4)

Kuvaus

Jogurtin kaksi hyödyllistä bakteeria ovat Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus. Molemmat toimivat symbioosissa muuttaakseen maidon jogurtiksi yli 40 °C:n lämpötilassa.

Kaksinkertaisesta annospussista voit valmistaa 8 125 ml:n jogurttia.

Ilmoitus

Jogurtin käymisen kaksi hyödyllistä bakteeria: Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus toimivat symbioosissa muuttaakseen maidon jogurtiksi 40 °C:n lämpötilassa.

Osto-tila

Liuota fermentaatio 2 ruokalusikalliseen maitoa.

Lisää reseptisi mukaan sokeria, hilloa, aromeja...

Jäähdytä ja anna jäähtyä muutama tunti ennen maistamista.

Varastointiehdot

Jauheen säilöntä mieluiten alle + 18 °C paremman käymistehokkuuden saavuttamiseksi.

Ainesosat

Maitojauhe*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.
* Luomuviljelytuotteet.

Todistus

FR-BIO-01 EU:n maatalous

SKU: LP-0097387
BBFUP9SMR64

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Energinen arvo
    322 Kcal
  • Lipidirasvat
    1.4 G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    0.1 G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    47 G
  • Sokerit
    47 G
  • Ravintokuitu
    G
  • Proteiinit
    31 G
  • Suola
    0.5 G

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

4 kysymykset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.