Fermentti sekoitettuun jogurttijälkiruoaksi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ecocert
-
Bio-eco
-
Tilaan myös useita kertoja. Se on erinomaista.
Também encomendo várias vezes. É excelente.
Käännetty: naturitas.pt
Näe alkuperäinen
Fermentti sekoitettuun jogurttijälkiruoaksi arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Jogurtin kaksi hyödyllistä bakteeria ovat Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus. Molemmat toimivat symbioosissa muuttaakseen maidon jogurtiksi yli 40 °C:n lämpötilassa.
Kaksinkertaisesta annospussista voit valmistaa 8 125 ml:n jogurttia.
Ilmoitus
Jogurtin käymisen kaksi hyödyllistä bakteeria: Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus bulgaricus toimivat symbioosissa muuttaakseen maidon jogurtiksi 40 °C:n lämpötilassa.
Osto-tila
Liuota fermentaatio 2 ruokalusikalliseen maitoa.
Lisää reseptisi mukaan sokeria, hilloa, aromeja...
Jäähdytä ja anna jäähtyä muutama tunti ennen maistamista.
Varastointiehdot
Jauheen säilöntä mieluiten alle + 18 °C paremman käymistehokkuuden saavuttamiseksi.
Ainesosat
Todistus
FR-BIO-01 EU:n maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo322 Kcal
-
Lipidirasvat1.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit47 G
-
Sokerit47 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit31 G
-
Suola0.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
4 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.