Vegaaniset lihapullat
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ilman lisäaineita
-
Ei lisättyä sokeria
Kuvaus
Textured Vegetable Protein (VTP) -pohjaisissa Nuveg's Vegan Meatballsissa on 36 % proteiinia, joten 150 g:n annoksesta tulee 16 g proteiinia (yhdessä pihvissä on 10 g ja kahdessa munassa 15 g). Siksi se tarjoaa poikkeuksellisen määrän proteiinia ja ravintoaineita biologisessa muodossaan.
Ilmoitus
Korkea pitoisuus välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä täysproteiinia. Kasvisvaihtoehto lihalle ja ihanteellinen yhdistettäväksi kaikkiin resepteihisi. Täysin yksinkertainen, mieto ja neutraali proteiinivaihtoehto.
Nuveg Vegan lihapullat ovat loistava vaihtoehto eläinproteiinille. Se on paljon kestävämpi, sen valmistusprosessi on yksinkertainen ja kemikaaliton ja se kypsyy nopeasti, suositellaan kaiken ikäisille ja kaikille sukupuolille. Ei sisällä soijaa.
Vegaaniset lihapullat ovat yksinkertainen koostumus, joka kosteuttamisen ja sekoittamisen jälkeen tuottaa lihankorvikkeen, jolla on ihanteellinen maku ja koostumus, jotta voit nauttia erittäin terveellisestä aterian nopeasti ja helposti.
Kuten kaikki nuveg-tuotteet, myös lihapullat ovat vegaanisia, hyvin vähän prosessoituja, gluteenittomia, laktoosittomia, soijattomia, GMO-vapaita tai muita allergeeneja ja puhtaita etikettejä.
Tärkeimmät edut:
-Herkullinen lihapullien rakenne, joka muistuttaa lihaa.
-Upea vaihtoehto eläinperäisille proteiineille.
-Helppo tehdä.
- Erittäin vähän prosessoitu.
- Runsaasti kuitua.
-Ei soijaa.
- Erittäin alhainen glykeeminen indeksi.
- Proteiinin lähde.
- Proteiinit auttavat lisäämään lihasmassaa.
- Proteiinit auttavat säilyttämään lihasmassaa.
- Proteiinit edistävät luiden pysymistä normaaleissa olosuhteissa.
- Gluteeniton ja laktoositon.
- Suunniteltu kasvissyöjille ja vegaaneille.
- Helposti sulava.
- Sillä on antioksidanttisia vaikutuksia.
- Valmistettu Euroopassa.
- Myrkytön, tiukan laadunvalvonnan alainen.
-Allergeeniton (gluteeniton, vegaaninen, BIO, sokeriton, ei keinotekoisia makuaineita).
- Vaihtoehtoinen ja kestävä proteiini.
Osto-tila
1. Lisää kulhoon: vegaanisten lihapullien koko sisältö, 170 ml erittäin kylmää vettä (5ºC niin, että taikina on hyvin kylmää) ja 40 ml öljyä; Sekoita tasaiseksi. Jos sinulla ei ole kylmää vettä (5 ºC), voit vaihtoehtoisesti jäähdyttää taikinan pakastimessa 15 minuuttia.
2. Vaivaa seosta käsin lihapullien muodostamiseksi. Paista niitä pannulla tai uunissa mielesi mukaan!
Saat 3-4 annosta.
Kun se on rakennettu uudelleen, se säilyy jääkaapissa jopa 5 päivää ja pakastimessa jopa 3 kuukautta.
Muista, että se imeytyy noin 3 kertaa tilavuudestaan, joten 90 grammasta Vegan Meatballia tulee 300 grammaa hydratoituneena.
Varotoimet
Ihmisten, jotka noudattavat rajoittavaa ruokavaliota, tulisi neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen tai ravitsemusterapeutin kanssa. Varoitus: Lopeta käyttö, jos havaitset haittavaikutuksia.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä paikassa (mieluiten 5-15 ºC), suojattuna suoralta valolta. Kuivissa olosuhteissa (mieluiten RH 55-60 %) ja puhdas. Kun pakkaus on avattu, sulje hermeettisesti ja säilytä uudelleen kuvatuissa olosuhteissa, jotta vältetään altistuminen ympäristön kosteudelle, hajujen kiinnittymiselle ja mikrobikontaminaation syntymiselle.
Ainesosat
Teksturoitu proteiini (herne ja faba), tärkkelys, metyyliselluloosa, luonnolliset aromit, sipulijauhe, kasvikuitu ja punajuurijauhe.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo1299 Kcal
-
Lipidirasvat3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit24 G
-
Sokerit3 G
-
Ravintokuitu36 G
-
Proteiinit36 G
-
Suola1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.