Teksturoitu kasviproteiinityyppinen hieno jauheliha Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman väriaineita
-
Ilman laktoosia
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ilman lisäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineita
-
Ei lisättyä sokeria
Kuvaus
Energy Feelings Finely Minced Textured Vegetable Protein (VTP) sisältää 53 % proteiinia, joten 50g annoksesta tulee 21g proteiinia (yhdessä pihvissä on 10g ja kahdessa munassa 15g, tarjoaa poikkeuksellisen paljon proteiineja ja ravintoaineita). sen biosaatavissa oleva muoto. Korkea pitoisuus välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä täysproteiinia. Kasvisvaihtoehto lihalle ja ihanteellinen yhdistettäväksi kaikkiin resepteihisi. Aivan yksinkertainen, sileä ja neutraali proteiinivaihtoehto, joka on maukas.
Energy Feelings Fine Mincd Meat Textured Vegetable Protein (PVT) on ihanteellinen äärimmäisen terveellisen aterian nauttimiseen nopeasti ja helposti. Lisäksi se on erittäin maukasta, koska eri yhdistelmillä saamme suuren määrän reseptejä.
Ilmoitus
Hienojakoisen jauhelihan teksturoidun kasviproteiinityypin EDUT
- Herkullinen hieman suolainen maku, joka muistuttaa lihaa maustettuna.
- Loistava vaihtoehto eläinproteiineille.
- Soija vapaa
- Loputtomat sovellukset ja reseptit
- Vähärasvainen
- Ihanteellinen painonhallintaruokavalioihin
- Erittäin matala glykeeminen indeksi
- Proteiinilähde 53 %
- kuidun lähde
- Valmistettu Euroopassa
- Myrkytön, tiukan laadunvalvonnan alainen
- Terveellisempi vaihtoehto soijalle ja pitkälle jalostetuille tuotteille
- Ei kemiallista käsittelyä
- Futuristinen proteiini kestävän jalanjäljensä ansiosta
Osto-tila
(1) Annosta (30–60 g) kohden kosteuta (PVT) lisäämällä 2 kupillista (60 g) hienoksi jauhettua naudanlihaa 1 kuppiin kuumaa vettä (240 ml) ja teelusikallista suolaa 15 minuutin ajan.
(2) Poista ylimääräinen vesi. Saat 240 g vegaanista jauhelihaa valmiina paistamiseen, paistamiseen tai paistamiseen.
(3) Käytä sitä resepteissäsi vaihtoehtona lihalle samassa suhteessa kuin se.
(4) Kun se on nesteytetty, sitä voidaan säilyttää jääkaapissa muutaman päivän ajan, ja yleensä käytä sitä kuin se olisi lihaa
Saadaksesi vegaaninen jauheliha, sekoita: 5 % juurikasjuurimehua, 5 % soijakastiketta ja 3 % etikkaa.
Varastointiehdot
Säilytettävä suljetuissa astioissa, huoneenlämmössä, suojattuna suoralta valolta. Kuivissa ja puhtaissa olosuhteissa. Säilyvyys jopa 12 kuukautta alkuperäisessä suljetussa pakkauksessa.
Ainesosat
Herneproteiini*, papuproteiini* ja suola.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo339 Kcal
-
Lipidirasvat4.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit15 G
-
Sokerit2.9 G
-
Ravintokuitu15 G
-
Proteiinit53 G
-
Suola1.2 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.