Amazake anko
380 G kermaa
Kenshô's Amazake Anko valmistetaan fermentoimalla punaisia/azuki-papuja kojilla ankon saamiseksi ilman lisättyä sokeria. Makrobioottinen jälkiruoka, joka on helposti sulava energianlähde.
Näytä kuvaus
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei lisättyä sokeria
-
Bio-eco
Kuvaus
Kenshô's Amazake Anko valmistetaan fermentoimalla punaisia/azuki-papuja kojilla ankon saamiseksi ilman lisättyä sokeria. Makrobioottinen jälkiruoka, joka on helposti sulava energianlähde.
Osto-tila
On suositeltavaa ottaa yksin. Se on erittäin terveellinen ja hyvä jälkiruoka.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä seitsemän päivän kuluessa.
Ainesosat
Vesi, Koji (riisi*, koji-kin), punaiset pavut*.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
SKU: LP-0163965
FXUYD6GK
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo186 Kcal
-
Lipidirasvat0.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit49.6 G
-
Sokerit0.4 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit3.4 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.