Valkoviinissä marinoituja makrillifileitä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Tämä gourmet-resepti on valmistettu makrillifileistä ja Muscadet- ja aromaattisesta luomumarinadista. Nämä makrillit ovat peräisin vastuullisesta kalastuksesta Koillis-Atlantilla. Ne on kierretty ja asennettu käsin Bretagnen Douarnenezissä, ja niissä on runsaasti omega 3:a.
Ilmoitus
Makrilli tunnetaan erottuvasta maustaan, ja sitä arvostetaan myös hienosta ja kevyestä, sekä kiinteästä että mureasta hedelmälihastaan.
Ainesosat
MAQUEREAL-fileet (Scomber scombrus) 60%, vesi, valkoviinietikka*, sipuli* 4%, porkkana* 4%, Muscadet-valkoviini (SULFIITIT)* 2,4%, suolakurkku (suolakurkku* 2%, etikkaalkoholi*, ruokosokeri*, suola), punainen paprika* 2%, suola, väkevä alkoholietikka*, persilja* 0,12%, laakerinlehti* 0,06%, timjami* 0,02%. *25 % maatalousperäisistä ainesosista tulee luomuviljelystä. Sertifioitu FR-BIO-10.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo175 Kcal
-
Lipidirasvat11 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.9 G
-
Sokerit0.6 G
-
Proteiinit18 G
-
Suola1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.