Umeboshi Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman alkoholia
-
Ilman hiivaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Ne ovat happamia, suolalla pilkottuja luumuja, jotka ovat olleet olennainen osa japanilaista ruokaa ja kansanlääketiedettä. Pienet palat lisäävät makua sushi- ja riisipalloihin ja niitä voidaan hieroa keitetyn sokerimaissin päälle tai käyttää muissa ruoissa
Ilmoitus
Luomu Clearspring Umeboshi -luumuja tuottaa pienessä mittakaavassa perhe Wakayamassa, Japanin tunnetuimmalla hedelmänviljelyalueella. Sadonkorjuun jälkeen ne liottavat hedelmiä yön yli kitkeryyden poistamiseksi. Pelkästään umeboshi-lihaa on perinteisesti käytetty ruoansulatusta parantavana aineena
UK5Ainesosat
Japanilaiset ume-luumut* (79 %), merisuola, Shiso (perilla) lehdet* (4,2 %)
* luonnonmukaisesti viljelty
Todistus
UK5Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo32 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.7 G
-
Sokerit1.2 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit0.6 G
-
Suola19.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.