Makrillifileet oliiviöljyssä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Tämä gourmet-resepti on valmistettu makrillifileistä ja luomu extra-neitsytoliiviöljystä. Nämä makrillit ovat peräisin vastuullisesta kalastuksesta Koillis-Atlantilla. Ne on kierretty ja asennettu käsin Bretagnen Douarnenezissä, ja ne sisältävät runsaasti omega 3:a.
Ilmoitus
Omalaatuisesta maustaan tunnettu makrilli arvostetaan myös hienosta ja kevyestä, sekä kiinteästä että mureasta hedelmälihastaan.
Varastointiehdot
Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä kahden päivän kuluessa.
Ainesosat
MAQUEREAL-fileet (Scomber scombrus) 55%, ekstra-neitsytoliiviöljy*, suola.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo255 Kcal
-
Lipidirasvat19 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja4 G
-
Proteiinit21 G
-
Suola1 G
-
Kertatyydyttymättömät rasvahapot11 G
-
Monityydyttymättömät rasvahapot3.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.