Makrillifileet Dijon-sinapin kanssa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Tämä gourmet-resepti on valmistettu makrillifileistä ja kermaisesta luomu Dijon-sinappikastikkeesta. Nämä makrillit ovat peräisin vastuullisesta kalastuksesta Koillis-Atlantilla. Kierretty ja käsin sisäkkäinen Douarnenezissä Bretagnessa, ne sisältävät runsaasti omega 3 -rasvahappoja.
Ilmoitus
Makrilli tunnetaan erottuvasta maustaan, ja sitä arvostetaan myös hienosta, kevyestä, kiinteästä ja mureasta hedelmälihastaan.
Ainesosat
Makrillifileet (Scomber scrombus) 57%, vesi, Dijon SINAPI* 12% (viinietikka*, SINAPPINSIEMENET*, vesi, suola), höyryllä deodoroitu auringonkukkaöljy*, alkoholietikka*, ruskea sokeri*, suola, maniokkitärkkelys*, sakeuttamisaineet: guar-siemenjauho ja ksantaanikumi, valkosipuli*, mustapippuri*, kurkuma*. *30 % maatalousperäisistä ainesosista tulee luomuviljelystä. Sertifioitu FR-BIO-10
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo228 Kcal
-
Lipidirasvat18 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja3.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit3.6 G
-
Sokerit1.6 G
-
Proteiinit13 G
-
Suola1 G
-
Kertatyydyttymättömät rasvahapot6 G
-
Monityydyttymättömät rasvahapot7.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.