Luomugluteeniton vegaaninen allioli
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman maitoa
-
Bio-eco
Kuvaus
Vegaaninen allioli on tyypillinen Välimeren keittiön kastike, joka koostuu öljyn ja murskatun valkosipulin emulsiosta. Sitä käytetään yleensä mausteena joissakin ruoissa tai erikseen tarjoiltuna kastikkeena.
Ilmoitus
Sol Natural Aioli on valmistettu luomuvalkosipulista ja luomuauringonkukkaöljystä ripaus sitruunamehua ja ripaus merisuolaa. Se on gluteeniton aioli, joka sopii keliaakikoille ja vegaaneille, koska se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aiolin tärkeimmät ravitsemukselliset ominaisuudet ovat vitamiinipitoisuudet, koska tämä kastike sisältää suuria määriä K-vitamiinia sen tähtiainesosan, valkosipulin, ansiosta.
Ainesosat
Auringonkukkaöljy*, vesi, valkosipuli*, sitruunamehu*, merisuola.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta
Todistus
ES-ECO-019-CT Maatalous EU/Ei-EU
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo682 Kcal
-
Lipidirasvat73 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja8.74 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit4.9 G
-
Sokerit2.48 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit1.3 G
-
Suola2.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.