Laktofermentoitu valkokaali
Säästä näillä paketeilla
-
Turvallinen maksaminen:
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman lisäaineita
-
Kasvissyöjä
-
Bio-eco
Kuvaus
Kaali on ravintoarvoltaan suuri vihannes, sen käymisen tulos, sillä on se valtava etu, että nämä hyödylliset ominaisuudet moninkertaistuvat maitohappokäymisprosessin aikana.
Ilmoitus
Kaalin ominaisuuksista se erottuu: se huolehtii suoliston mikrobiotosta, tarjoaa meille suuren määrän vitamiineja ja kivennäisaineita (rautaa, kalsiumia ja fosforia), se on ruoansulatusta parantava, puhdistava (detox) ja viimeinen mutta ei vähäisimpänä: se toimii maksan ja haiman suojelijana. Mausteinen paprika sisältää erikoisen maun lisäksi myös B6-vitamiinia, joka auttaa parantamaan ruoansulatusta ja verenkiertoa.
Osto-tila
Sitä suositellaan syötäväksi sekä kuumana että kylmänä, olipa se sitten ruuan pääraaka-aine tai pelkkä lisuke. Sitä voi esiintyä paistissa, nyrkkeissä, muhennosissa, salaateissa, keitoissa. Se seuraa sekä muita vihanneksia, kuten lihaa ja kalaa, että sen kasvisvaihtoehtoja, kuten seitan, teksturoitu soija, tofu jne.
Ainesosat
Valkokaali, vesikefiiri, mausteinen paprika-omenaviinietikka ja merisuolaa.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo25 Kcal
-
Lipidirasvat0.15 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.8 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit0.1 G
-
Suola0.6 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.