Ekopaikallinen raastettu porkkana
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Tuoreen ja makean maun, rapean koostumuksen ja silmiinpistävän oranssin värin lisäksi se on tehokas vitamiinien ja ravintoaineiden lähde.
Ilmoitus
Porkkanat sisältävät runsaasti erilaisia ravintoaineita. Erityisesti A-vitamiinissa ja karotenoideissa. Nyt ne ovat myös kivennäisaineiden lähde, kuten: kalium, fosfori, magnesium, jodi ja kalsium; ja toisaalta B3-vitamiini (niasiini), E- ja K-vitamiinit sekä folaatit. Karotenoidit toimivat antioksidanttina, joka muuttuu A-vitamiiniksi. Tämä vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä retinoli, auttaa edistämään ihmisen verkkokalvon asianmukaista toimintaa. Porkkana on runsaasti vettä sisältävä kasvis, joka on hyvä kuidun lähde. Tämä antaa sille ruoansulatusominaisuuksia, jotka ovat erittäin tärkeitä ruoansulatuskanavan terveydelle.
Osto-tila
Porkkana on yksi keittiön monipuolisimmista raaka-aineista, se sopii mainiosti salaatteihin. Esimerkiksi mukana omena ja kaali.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia, soijaa, seesamia ja selleriä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Porkkana*, vesi, etikka, agavesiirappi, suola ja C-vitamiini. *Luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-019-CT.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo19 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.02 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit3.3 G
-
Sokerit3.3 G
-
Proteiinit0.6 G
-
Suola1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.